Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Waarzegster Online

Helpende helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen verwijst men naar helderziendheid die echt is, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een buitenzintuiglijke manier beelden zien van een persoon of gelegenheden, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze weergaves door bekende helderzienden gepercipieerd kunnen worden, kunnen afwijken. Enige helpende helderzienden, krijgen dit met kleuren, plaatjes of met een speelfilm die in hun gedachten afspeelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die goed zijn daarbij eensklaps voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, het is ergo ook de behendigheid dit niet te verdringen, echter een plaats te geven.

Het merendeel van de individuen veronderstellen dat eerlijke helderziendheid alleen met hetgeen de toekomst brengen zal zou geconnecteerd zijn, het is edoch geen echtheid. Een helderziende die professioneel is kan zowel beelden binnenkrijgen van de toekomst of van situaties dewelke zich heden voordoen of van het verleden. Dat is ten aanzien van de helpende helderziende important en een toer om ze te expliceren en in welke tijdsruimte ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdruimte tijdens dewelke de foto's zich bij de professionele helderziende opdringen is niet dusdanig vanzelfsprekend. Er zijn van betekenis zijnde componenten in het verduidelijken van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de serieuze helderziende en hoe sterk de helderziende die ernstig is op dat moment is.

Helderziendheid die ernstig is is een kunde die men zachtjesaan ontwikkelt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als helderziende die ernstig is uit zichzelf beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Het is dan heel belangrijk voor de helderziende die professioneel is dat zij niet verstoord wordt. Het is van betekenis bij de een helderziende die goed is dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle kalmte. Bepaalde researchers geloven dat professionele helderziendheid, net evenals instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussenin de ogen. Paranormaal Helderziend omvat, ergens dwars door kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te raken. Voor een mens die paranormaal helderziend is heb je amper geheimenissen. Desondanks is dit niet zozeer, dat een ernstige helderziende, het geheel startende vanaf het begin en met de voleindiging moet vermogen te zien. Geen individu is feilloos. Het is ook zo dat een serieuze helderziende bepaalde toelichting niet ontvangt of toelating heeft om die te zien, die toelichting bekomt men dan later of bijgeval alsook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor wie, de helderziende aan het kijken is en of dat wel mag doorgegeven worden aan het personage, veel met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)