Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Naomie
Ik ben een Helderziend- en Helderwetend Medium. Ik leg ook contact met overledene.
Lees meer
  Pincode: 1414

Helderzienden Live

Helderziendheid die professioneel is wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen gebruikt met het woord paranormale helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een extra zintuigelijke wijze indrukken bemerken van iemand of voorvallen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze weergaves door helderzienden die bekend zijn opgevat kunnen worden, kunnen variëren. Enige bekende helderzienden, krijgen dit met kleuren, foto's of door een film die in hun bovenkamer afdraait. Het is denkbaar dat, dat zich bij goede helderzienden evenzeer onverhoeds manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is bijgevolg ook de behendigheid dit niet te verduiken, echter te plaatsen.

De meerderheid van de mensen veronderstellen dat ernstige helderziendheid louter met de toekomst te maken zou hebben, dat is echter geen waarheid. Een ernstige helderziende weet te zowel foto's ontvangen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich heden voordoen of van de voormalige tijd. Dat is ten aanzien van de paranormale helderziende important en een kunst om deze te verhelderen en in welke tijd ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne waarin de beelden zich bij de professionele helderziende opdringen is helemaal niet zodanig vanzelfsprekend. Daar zijn van betekenis zijnde bestanddelen in het toelichten van de plaatjes bijv. hoe de foto's binnen komen bij de serieuze helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die bekend is op dat moment is.

Toekomst voorspellende helderziendheid is een bekwaamheid die je zachtjesaan ontwikkelt met vallen en opstaan. Je kan als serieuze helderziende uit zichzelf beelden verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan absoluut considerabel voor de helderziende die professioneel is dat hij niet gestoord wordt. Het is belangrijk bij de goede helderziende dat zij het lager bewustzijn nadert in alle kalmte. Bepaalde researchers vermoeden dat serieuze helderziendheid, net net zoals instinkt, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt nauwelijks boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of aan te raken. Voor iemand die ervaren helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Desniettegenstaande is dit niet zozeer, dat een helderziende die ervaring heeft, het geheel van de oorsprong tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het komt voor dat een helderziende sommige verklaring niet ontvangt of toelating heeft om die te zien, die verklaring krijgt men dan later door of af en toe evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent is of niet voor de figuur, de goede helderziende aan het onderzoeken is en of dat wel mag meegegeven worden aan de persoon, veel met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)