Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Eindhoven

Helderziendheid die professioneel is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over helderziendheid die serieus is, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een bovenzintuigelijke wijze weergaves bemerken van een figuur of evenementen, die zich voordoen in de toekomst. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die bekend zijn opgevat kunnen worden, kunnen afwijken. Een paar helderziende, krijgen dit met kleuren, foto's of met behulp van een speelfilm die in hun brein speelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij beroemde helderzienden eveneens plotsklaps voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is aldus ook de kunst dit niet weg te stoppen, echter te plaatsen.

De meeste individuen geloven dat helderziendheid die echt is louter met het toekomende te maken zou hebben, dat is edoch geen feitelijkheid. Een helpende helderziende is bij machte zowel beelden binnenkrijgen van wat zal komen of van situaties die zich heden ten dage voordoen of van de voormalige tijd. Het is voor de helderziende gewichtig en een behendigheid om deze te preciseren en in welke tijdspanne ze zich voordoen. Het inschatten van de tijd tijdens dewelke de beelden zich bij de professionele helderziende onthullen is niet zozeer overduidelijk. Er zijn van belang zijnde bestanddelen in het expliqueren van de foto's bijv. hoe de beelden doorkomen bij de befaamde helderziende en wat de sterkte van de toekomst voorspellende helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid die oprecht is is een gave die je zachtjesaan vormt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als helderziende die ernstig is uit zichzelf foto's doorkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan heel belangrijk voor de toekomst voorspellende helderziende dat zij niet gestoord wordt. Het is considerabel bij de een helderziende die goed is dat zij het onderbewustzijn nadert in alle sereniteit. Specifieke researchers nemen aan dat oprechte helderziendheid, net zoals gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt net boven en te midden van de ogen. Helderziend wil zeggen, in zekere zin ergens dwars doorheen staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of te beroeren. Voor een figuur die professioneel helderziend is heb je niet veel geheimen. Desalniettemin is dat niet zodanig, dat een helderziende die professioneel is, het geheel startende van de oorsprong en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen enkele persoon is feilloos. Het kan voorkomen dat een helderziende die ernstig is specifieke aanwijzing niet ontvangt of toelating heeft om die te zien, die verklaring bekomt men dan later of af en toe ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het terzake is ofwel niet voor de figuur, de helderziende aan het voorspellen is en of het eventueel mag bekend mag gemaakt worden aan de persoon, veel zou kunnen met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)