Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Gratis Waarzeggen

deugdelijke helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen spreekt men over goede helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een bovenzintuigelijke manier beelden zien van een figuur of voorvallen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die goed zijn verduidelijkt kunnen worden, kunnen verschillen. Weinige goede helderzienden, krijgen dit met kleurhelderheid, beelden of in de vorm van een speelfilm die in hun bovenkamer afdraait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij serieuze helderzienden trouwens eensklaps manifesteert vanaf het niets, een schicht van iets, het is aldus ook de kunst dit niet te verdringen, maar een plaats te geven.

Het gros van de individuen peinzen dat professionele helderziendheid alleen met wat er zal gebeuren zou gelieerd zijn, dat is echter geen waarheid. Een goede helderziende vermag zowel beelden binnenkrijgen van de toekomst of van situaties die zich thans voordoen of van de voormalige tijd. Dat is voor de paranormale helderziende van belang en een prestatie om ze te verhelderen en in welke tijdspanne ze zich onthullen. Het inschatten van de tijd tijdens dewelke de plaatjes zich bij de goede helderziende opdringen is niet zo vanzelfsprekend. Er zijn considerabele bestanddelen in het motiveren van de foto's bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de helderziende en hoe sterk de ernstige helderziende op dat tijdstip is.

Helpende helderziendheid is een vermogen die je traag vormt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als helderziende uit zichzelf plaatjes verkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan enorm gewichtig voor de goede helderziende dat hij niet afgeleid wordt. Het is considerabel bij de goede helderziende dat zij het onderbewustzijn nadert in alle stilte. Bepaalde onderzoekers geloven dat helderziendheid die oprecht is, net evenals feeling, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, in zekere zin ergens recht door kijken, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te komen. Voor een figuur die deugdelijk helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Desalniettemin is dat niet dusdanig, dat een toekomst voorspellende helderziende, het geheel startende van de oorsprong tot einde moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het kan zijn dat dat een helderziende die bekend is bepaalde aanwijzing niet verkrijgt of mag zien, die aanwijzing komt dan later of af en toe eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor wie, de serieuze helderziende aan het voorspellen is en of dat denkbaar mag verteld mag worden aan de klant, veel met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)