Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Helderziende Gratis Consult

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen spreekt men over eerlijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een bovenzintuigelijke manier weergaves bemerken van iemand of evenementen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze weergaves door goede helderzienden opgevat kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Weinige befaamde helderzienden, krijgen dit door kleuren, beelden of met een rolprent die in hun gedachten afdraait. Het kan zich bij beroemde helderzienden daarenboven pardoes voordoet vanaf het niets, een flits van iets, het is dus ook de prestatie dit niet te verduiken, edoch een plaats te geven.

De massa van de personages veronderstellen dat helderziendheid die ernstig is louter met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, dat is echter geen waarheid. Een toekomst voorspellende helderziende kan zowel foto's ontvangen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich thans voordoen of van de voormalige tijd. Dat is voor de helderziende die ernstig is considerabel en een prestatie om deze uit te leggen en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijd in dewelke de plaatjes zich bij de toekomst voorspellende

helderziende onthullen is niet zodanig overduidelijk. Daar zijn gewichtige factoren in het interpreteren van de beelden bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de bekende helderziende en wat de sterkte van de helderziende die professioneel is op dat tijdstip is.

Helderziendheid die ernstig is is een kunde die men aan een traag tempo vormt met vallen en opstaan. Men kan als professionele helderziende ongedwongen foto's verkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan helemaal belangrijk voor de befaamde helderziende dat zij niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de beroemde helderziende dat ze het onderbewustzijn bereikt in alle rust. Zekere onderzoekers veronderstellen dat toekomst voorspellende helderziendheid, net net zoals feeling, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, in zekere zin ergens dwars doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of aan te komen. Voor een mens die ervaren helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Desalniettemin is dit niet dusdanig, dat een goede helderziende, de totaliteit vanaf de bron en met einde moet kunnen zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het komt voor dat een befaamde helderziende specifieke verklaring niet ontvangt of toelating heeft om die te zien, die informatie krijgt men dan later door of af en toe alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het terzake blijkt te zijn of niet voor de figuur, de helderziende die professioneel is aan het kijken is en of dat gebeurlijk mag meegegeven worden aan het personage, veel met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)