Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Willy
Ik leg de Lenormand kaarten en kan in je nabije Toekomst kijken.
Lees meer
  Pincode: 1400

Helderziende Com

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld verwijst men naar helderziendheid die echt is, als men het heeft over een gave waarmee personages op een buitenzintuiglijke wijze beelden zien van iemand of evenementen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De wijze waarop deze indrukken door ernstige helderzienden verdietst kunnen worden, kunnen wisselen. Weinige goede helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleurschakeringen, plaatjes of met gebruikmaking van een film die in hun brein afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden die professioneel zijn daarenboven eensklaps voordoet vanaf het niets, een flits van iets, het is dus ook de kunst dit niet te verduiken, doch een plaats te geven.

De meerderheid van de personen peinzen dat deugdelijke helderziendheid louter met wat zal komen te maken zou hebben, het is evenwel geen echtheid. Een toekomst voorspellende helderziende is in staat zijn zowel plaatjes ontvangen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen die zich momenteel afspelen of van de voormalige tijd. Dat is voor de een helderziende die professioneel is van betekenis en een toer om deze te verhelderen en in welke tijdsruimte ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdsduur tijdens dewelke de foto's zich vanuit de befaamde helderziende opdringen is helemaal niet zo evident. Er zijn van betekenis zijnde ingrediënten in het uitleggen van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de bekende helderziende en wat de sterkte van de goede helderziende op dat ogenblik is.

Ernstige helderziendheid is een gave die je zachtjesaan verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die goed is spontaan foto's binnenkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Het is dan helemaal important voor de beroemde helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is important bij de een helderziende die professioneel is dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle rust. Sommige onderzoekers menen dat goede helderziendheid, net net zoals intuïtie, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt juist boven en te midden van de ogen. Helderziend wil zeggen, in zekere zin ergens dwars door staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te komen. Voor een personage die ervaren helderziend is heb je weinig geheimenissen. Nochtans is dat niet zodanig, dat een paranormale helderziende, het geheel van de oorsprong tot de voleindiging moet kunnen zien. Geen personage is perfect. Het is ook zo dat een paranormale helderziende bepaalde aanwijzing niet verwerft of zal zien, die aanwijzing komt dan later of bijgeval evenzo niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de helderziende aan het bekijken is en of het gebeurlijk mag doorgegeven worden aan de persoon, veel kan met het gevoels aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)