Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderzienden, Duidelijk En Professioneel

deugdelijke helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld verwijst men naar eerlijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een extra zintuigelijke wijze indrukken zien van een mens of aangelegenheden, die zich voordoen in de toekomst. De manier waarop deze beelden door ernstige helderzienden verhelderd kunnen worden, kunnen afwijken. Een paar serieuze helderzienden, krijgen dit mede door kleurtinten, beelden of met gebruikmaking van een speelfilm die in hun hoofd speelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij ernstige helderzienden ook plotsklaps voordoet vanaf de leegheid, een flits van iets, dat is bijgevolg ook de kunst dit niet te verdringen, doch een plaats te geven.

De meeste figuren menen vermoeden dat serieuze helderziendheid louter met het toekomende te maken zou hebben, dit is echter geen waarheid. Een professionele helderziende vermag zowel beelden verkrijgen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich momenteel voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is ten aanzien van de goede helderziende van betekenis en een prestatie om deze te duiden en in welke tijdsduur ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdspanne in dewelke de foto's zich bij de goede helderziende opdringen is niet zodanig evident. Er zijn belangrijke componenten in het interpreteren van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de bekende helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die ervaring heeft op dat ogenblik is.

Helderziendheid die ernstig is is een gave die men zachtjesaan ontwikkelt poging na poging. Men kan als helderziende die professioneel is spontaan foto's verkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan absoluut belangrijk voor de helderziende die professioneel is dat men niet gehinderd wordt. Het is belangrijk bij de helderziende dat zij het onderbewustzijn bereikt in alle kalmte. Zekere researchers denken dat echte helderziendheid, net gelijk als intuïtie, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt net boven en te midden van de ogen. Helderziend betekent, tot op zekere hoogte ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of te betasten. Voor een personage die helderziend is heb je niet veel geheimen. Ondertussen is dat niet dusdanig, dat een toekomst voorspellende helderziende, het geheel startende vanaf het begin tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen personage is perfect. Het is ook mogelijk dat dat een toekomst voorspellende helderziende specifieke verklaring niet verwerft of mag zien, die informatie bekomt men dan later of af en toe eveneens niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor de persoon, de helderziende aan het onderzoeken is en of dat gebeurlijk mag verteld mag worden aan de persoon, veel kan met het emotionele oogpunt te maken hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)