Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Deze Lijn Helderzienden Is De Professioneelst Van De Benelux

Oprechte helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een buitenzintuiglijke wijze weergaves waarnemen van een persoon of voorvallen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze beelden door helderziende geëxpliciteerd kunnen worden, kunnen variëren. Enige serieuze helderzienden, krijgen dit via kleurhelderheid, plaatjes of met behulp van een film die in hun brein draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij helderzienden die ervaring hebben eveneens opeens voordoet vanuit het niets, een schicht van iets, dat is aldus ook de prestatie dit niet weg te stoppen, edoch te plaatsen.

De meeste personages peinzen dat helderziendheid die oprecht is louter met hetgeen komen zal te maken zou hebben, het is edoch geen waarheid. Een helderziende is in staat zijn zowel plaatjes bekomen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen die zich momenteel afspelen of van wat voorbij is. Het is voor de ervaren helderziende considerabel en een kunststuk om ze te interpreteren en in welk tijdsverloop ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdsduur in dewelke de foto's zich vanuit de helderziende die ernstig is onthullen is niet dusdanig ontegensprekelijk. Er zijn van betekenis zijnde onderdelen in het duiden van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die ernstig is en hoe sterk de befaamde helderziende op dat ogenblik is.

Oprechte helderziendheid is een kundigheid die je traag ontwikkelt poging na poging. Men kan als beroemde helderziende spontaan foto's binnenkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan heel belangrijk voor de helderziende die professioneel is dat hij niet gehinderd wordt. Het is belangrijk bij de serieuze helderziende dat zij het onderbewustzijn nadert in alle stilte. Zekere researchers veronderstellen dat helderziendheid die professioneel is, net zowel als instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, ergens recht door kijken, zonder iets tastbaars vast te pakken of te betasten. Voor een persoon die helderziend is heb je weinig geheimenissen. Nochtans is dat niet dusdanig, dat een bekende helderziende, de totaliteit vanaf de bron en met einde moet vermogen te zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het komt voor dat een bekende helderziende specifieke informatie niet ontvangt of mag zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of somtijds ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor het personage, de beroemde helderziende aan het voorspellen is en of dat denkbaar mag meegegeven worden aan de figuur, veel kan met het gevoels oogpunt te maken hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)