Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Willy
Ik leg de Lenormand kaarten en kan in je nabije Toekomst kijken.
Lees meer
  Pincode: 1400
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Contact Helderziende

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over oprechte helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een extra zintuigelijke manier weergaves waarnemen van een persoon of gelegenheden, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De wijze waarop deze indrukken door serieuze helderzienden verduidelijkt kunnen worden, kunnen afwijken. Een paar toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit mede door kleurhelderheid, plaatjes of met een rolprent die in hun hoofd afdraait. Het kan zich bij helderzienden die professioneel zijn trouwens onverwacht voordoet vanaf de leegheid, een flits van iets, het is zodoende ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, echter te plaatsen.

De meeste mensen denken dat helderziendheid die ernstig is louter met hetgeen de toekomst brengen zal zou gelieerd zijn, dit is evenwel geen essentie. Een helderziende vermag zowel plaatjes ontvangen van het toekomende of van situaties die zich momenteel voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is ten aanzien van de helderziende die ervaring heeft important en een behendigheid om deze te interpreteren en in welk tijdsverloop ze zich onthullen. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de foto's zich bij de helderziende onthullen is helemaal niet zozeer overduidelijk. Daar zijn importante componenten in het verhelderen van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de helpende helderziende en hoe de sterkte van de ernstige helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die professioneel is is een kunde die men niet erg snel verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als serieuze helderziende ongeremd foto's doorkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan helemaal van belang voor de helderziende die bekend is dat men niet gehinderd wordt. Het is van belang bij de een helderziende die professioneel is dat ze het onderbewustzijn nadert in alle kalmte. Bepaalde researchers veronderstellen dat helderziendheid die echt is, net gelijk als gevoel, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en te midden van de ogen. Helderziend betekent, in zekere zin ergens recht doorheen kijken, zonder een tastbaar ding vast te pakken of aan te raken. Voor een individu die deugdelijk helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Desniettegenstaande is het niet zo, dat een goede helderziende, het geheel startende vanaf het begin en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is perfect. Het is ook mogelijk dat dat een goede helderziende zekere aanwijzing niet verkrijgt of mag zien, die aanwijzing bekomt men dan later of soms eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant is of niet voor het individu, de helpende helderziende aan het kijken is en of het gebeurlijk mag doorgegeven worden aan het personage, veel kan met het gevoels aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)