Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Helderziende Sonja

helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een bovenzintuigelijke manier indrukken bemerken van een mens of aangelegenheden, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De wijze waarop deze indrukken door goede helderzienden geëxpliceerd kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Wat paranormale helderzienden, krijgen dit door kleuren, beelden of gebruikmakend van een rolprent die in hun hoofd afdraait. Het is denkbaar dat, dat zich bij beroemde helderzienden alsook pardoes voordoet vanuit de leegheid, een flits van iets, het is dan ook de kunst dit niet weg te stoppen, doch een plaats te geven.

De meeste figuren denken dat paranormale helderziendheid enkel met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, het is doch geen echtheid. Een ernstige helderziende is bij machte zowel beelden ontvangen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties die zich op dit moment afspelen of van de voormalige tijd. Het is ten aanzien van de helderziende die ervaring heeft van belang en een prestatie om ze duidelijk te maken en in welk tijdsverloop ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdruimte tijdens dewelke de foto's zich bij de goede helderziende voordoen is niet zodanig ontegensprekelijk. Er zijn van belang zijnde componenten in het uitleggen van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die ernstig is en wat de sterkte van de beroemde helderziende op dat ogenblik is.

Eerlijke helderziendheid is een gave die men traag verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als helderziende die professioneel is ongedwongen foto's verkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan helemaal belangrijk voor de helderziende die ernstig is dat zij niet gehinderd wordt. Het is belangrijk bij de ervaren helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle sereniteit. Sommige onderzoekers denken dat helderziendheid die ernstig is, net evenals intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussen de ogen. Helderziend houdt in, ergens recht door kijken, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te beroeren. Voor een figuur die deugdelijk helderziend is heb je amper geheimen. Desniettegenstaande is dat niet dusdanig, dat een helderziende die professioneel is, het geheel startende van de bron en met de voleindiging moet vermogen te zien. Geen personage is perfect. Het kan zijn dat dat een helderziende die professioneel is specifieke toelichting niet verwerft of zal zien, die toelichting krijgt men dan later door of soms eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de helderziende die goed is aan het onderzoeken is en of het wel mag meegegeven worden aan de persoon, veel met het gevoels oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)