Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Online

Helderziendheid die ernstig is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over helderziendheid die deugdelijk is, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een extra zintuigelijke wijze beelden bemerken van iemand of evenementen, die zich voordoen in de toekomst. De manier waarop deze indrukken door ernstige helderzienden uiteengezet kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Weinige beroemde helderzienden, krijgen dit gebruikmakend van kleurschakeringen, beelden of gebruikmakend van een speelfilm die in hun hoofd afspeelt. Het kan zich bij ernstige helderzienden evenzo plotsklaps manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, dat is zo ook de prestatie dit niet te verduiken, edoch een plaats te geven.

Het merendeel van de personages menen vermoeden dat helderziendheid die deugdelijk is alleen met wat zal komen verbonden zou zijn, dat is edoch geen wezenlijkheid. Een ernstige helderziende is bij machte zowel plaatjes bekomen van wat zal komen of van situaties die zich op dit moment voordoen of van het verleden. Dat is voor de helderziende gewichtig en een kunst om ze te preciseren en in welke tijdsduur ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsbestek tijdens dewelke de foto's zich bij de ervaren helderziende opdringen is niet dusdanig ontegensprekelijk. Daar zijn considerabele factoren in het motiveren van de beelden bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de befaamde helderziende en hoe sterk de serieuze helderziende op dat moment is.

Oprechte helderziendheid is een bekwaamheid die men aan een laag tempo ontwikkelt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als helderziende die professioneel is uit zichzelf plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Het is dan absoluut considerabel voor de helderziende die ernstig is dat hij niet verstoord wordt. Het is belangrijk bij de serieuze helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle stilte. Zekere researchers menen dat professionele helderziendheid, net gelijk als intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, tot op zekere hoogte ergens recht door kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of te beroeren. Voor een figuur die helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Nochtans is dat niet zodanig, dat een helderziende die bekend is, het geheel startende van de bron en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen individu is feilloos. Het is ook mogelijk dat dat een toekomst voorspellende helderziende bepaalde toelichting niet krijgt of zal zien, die toelichting bekomt men dan later of af en toe evenzo niet. Dit alles heeft er mee te maken of het terzake is of niet voor de persoon, de toekomst voorspellende helderziende aan het onderzoeken is en of het denkbaar mag doorgegeven worden aan het individu, veel met het gevoels facet te maken hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)