Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderziende Utrecht

Toekomst voorspellende helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over ernstige helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personages op een buitenzintuiglijke manier beelden zien van een personage of aangelegenheden, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die bekend zijn geëxpliceerd kunnen worden, kunnen afwijken. Wat beroemde helderzienden, krijgen dit door kleurschakeringen, foto's of door een rolprent die in hun bovenkamer afdraait. Het kan zich bij goede helderzienden ook opeens voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is bijgevolg ook de prestatie dit niet te verduiken, doch te plaatsen.

De massa van de individuen denken dat helderziendheid die professioneel is enkel met hetgeen de toekomst brengen zal zou geconnecteerd zijn, dat is echter geen waarheid. Een helderziende is bij machte zowel foto's verkrijgen van de toekomst of van bedoeningen die zich nu voordoen of van wat voorbij is. Dat is voor de professionele helderziende gewichtig en een behendigheid om deze te verduidelijken en in welke tijdruimte ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdsruimte waarin de beelden zich bij de helderziende die professioneel is manifesteren is helemaal niet zodanig ontegensprekelijk. Daar zijn van betekenis zijnde bestanddelen in het expliqueren van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de helderziende en hoe sterk de goede helderziende op dat moment is.

Goede helderziendheid is een kundigheid die men zachtjesaan verfijnt poging na poging. Men kan als goede helderziende ongeremd foto's binnenkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Dit is dan absoluut van belang voor de toekomst voorspellende helderziende dat men niet gestoord wordt. Het is belangrijk bij de ervaren helderziende dat zij het lager bewustzijn nadert in alle stilte. Bepaalde researchers vermoeden dat goede helderziendheid, net zowel als feeling, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussenin de ogen. Spiritueel helderziend wil zeggen, ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te beroeren. Voor iemand die deugdelijk helderziend is heb je weinig geheimenissen. Desondanks is dat niet zodanig, dat een helderziende die bekend is, het geheel startende vanaf het begin tot einde moet kunnen zien. Geen individu is feilloos. Het kan zijn dat dat een helderziende die bekend is sommige toelichting niet verwerft of zal zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of af en toe alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant is ofwel niet voor de figuur, de helderziende aan het voorspellen is en of het denkbaar mag doorgegeven worden aan de klant, veel zou kunnen met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)