Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderzienden Online Kijken In Je Toekomst !

Helderziendheid die ernstig is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld spreekt men over serieuze helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een bovenzintuigelijke wijze weergaves waarnemen van een figuur of evenementen, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De manier waarop deze weergaves door helderzienden die ernstig zijn uiteengedaan kunnen worden, kunnen wisselen. Sommige helpende helderzienden, krijgen dit door middel van kleurhelderheid, plaatjes of middels een speelfilm die in hun brein afspeelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij

paranormale helderzienden ook onverhoeds voordoet vanaf het niets, een flits van iets, dat is dientengevolge ook de kunst dit niet weg te stoppen, maar een plaats te geven.

De meerderheid van de mensen denken dat oprechte helderziendheid enkel met de toekomst verbonden zou zijn, dat is edoch geen wezenlijkheid. Een helpende helderziende is in staat zijn zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich thans voordoen of van het verleden. Het is voor de helderziende die ernstig is gewichtig en een kunst om deze duidelijk te maken en in welke tijdsduur ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdsduur in dewelke de beelden zich bij de helderziende die goed is onthullen is helemaal niet zozeer evident. Er zijn importante factoren in het toelichten van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de ernstige helderziende en hoe de sterkte van de serieuze helderziende op dat ogenblik is.

Helpende helderziendheid is een kundigheid die men niet erg snel verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als goede helderziende spontaan beelden verkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan absoluut gewichtig voor de helderziende die professioneel is dat hij niet afgeleid wordt. Het is gewichtig bij de een helderziende die professioneel is dat zij een andere fase van bewustzijn bereikt in alle stilte. Zekere researchers denken dat goede helderziendheid, net zoals gevoel, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich net boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, ergens los doorheen staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of te beroeren. Voor een figuur die professioneel helderziend is heb je nauwelijks geheimen. Ondertussen is het niet zo, dat een helpende helderziende, alles vanaf de oorsprong en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen enkel figuur is perfect. Het is ook zo dat een helpende helderziende bepaalde aanwijzing niet verkrijgt of zal zien, die verklaring bekomt men dan later of bij wijlen evenzeer niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent is of niet voor de persoon, de befaamde

helderziende aan het bekijken is en of dat denkbaar mag doorgegeven worden aan de figuur, veel kan mogelijks met het emotionele aspect te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)