Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Online Gratis

Eerlijke helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen spreekt men over helderziendheid die deugdelijk is, als men het heeft over een gave waarmee personen op een bovenzintuigelijke manier indrukken bemerken van een figuur of gebeurtenissen, die plaatsvinden op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die professioneel zijn uiteengedaan kunnen worden, kunnen variëren. Enige helderzienden die ernstig zijn, krijgen dit middels kleuren, plaatjes of gebruikmakend van een speelfilm die in hun bovenkamer afdraait. Het is mogelijk dat, dat zich bij goede helderzienden daarenboven onverwacht voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is zodoende ook de kunst dit niet te verdringen, doch te plaatsen.

Het merendeel van de figuren peinzen dat helderziendheid die serieus is enkel met de toekomst te maken zou hebben, dat is evenwel geen echtheid. Een helderziende die ervaring heeft weet te zowel foto's binnenkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties die zich op dit moment afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is voor de befaamde helderziende important en een prestatie om ze uit te leggen en in welke tijdspanne ze zich manifesteren. Het inschatten van het tijdsbestek tijdens dewelke de beelden zich vanuit de ernstige helderziende voordoen is niet zozeer vanzelfsprekend. Er zijn importante onderdelen in het duidelijk maken van de beelden bijv. hoe de foto's binnen komen bij de professionele helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die professioneel is op dat moment is.

deugdelijke helderziendheid is een vermogen die je traag ontwikkelt poging na poging. Je kan als helderziende die bekend is ongedwongen plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan absoluut belangrijk voor de professionele helderziende dat hij niet gestoord wordt. Het is van belang bij de paranormale helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn bereikt in alle rust. Specifieke onderzoekers vermoeden dat eerlijke helderziendheid, net gelijk als intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend omvat, ergens los doorheen staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of aan te komen. Voor een individu die professioneel helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Ondertussen is dat niet dusdanig, dat een helpende helderziende, de totaliteit startende van het begin tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen individu is perfect. Het is ook zo dat een helpende helderziende specifieke verklaring niet ontvangt of mag zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of af en toe eveneens niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor de persoon, de ervaren helderziende aan het voorspellen is en of het eventueel mag bekend mag gemaakt worden aan de klant, veel kan mogelijks met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)