Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Helderziendennet

Goede helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld spreekt men over oprechte helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een bovenzintuigelijke wijze beelden gadeslaan van een personage of gebeurtenissen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze indrukken door ervaren helderzienden gepercipieerd kunnen worden, kunnen verschillen. Weinige goede helderzienden, krijgen dit middels kleurtinten, beelden of met gebruikmaking van een speelfilm die in hun brein afspeelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij professionele helderzienden evenzo eensklaps voordoet vanuit het niets, een schicht van iets, dat is zo ook de behendigheid dit niet te verdringen, edoch een plaats te geven.

Het gros van de individuen veronderstellen dat goede helderziendheid alleen met het toekomende te maken zou hebben, het is doch geen feitelijkheid. Een paranormale helderziende vermag zowel foto's bekomen van wat zal komen of van bedoeningen die zich thans voordoen of van wat voorbij is. Het is voor de beroemde helderziende belangrijk en een behendigheid om ze toe te lichten en in welke tijdsruimte ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijd in dewelke de plaatjes zich bij de helderziende onthullen is helemaal niet zodanig overduidelijk. Daar zijn van betekenis zijnde bestanddelen in het preciseren van de beelden bijv. hoe de foto's binnen komen bij de helpende helderziende en hoe de sterkte van de helderziende die ervaring heeft op dat ogenblik is.

Oprechte helderziendheid is een talent die je niet erg snel vormt met vallen en opstaan. Men kan als goede helderziende ongedwongen beelden verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan absoluut important voor de helderziende die professioneel is dat men niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle sereniteit. Bepaalde onderzoekers geloven dat ernstige helderziendheid, net zowel als intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en tussen de ogen. Professioneel helderziend houdt in, in zekere zin ergens recht door staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of aan te raken. Voor een mens die goed helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Toch is dit niet zodanig, dat een toekomst voorspellende helderziende, alles startende vanaf de bron en met de voleindiging moet kunnen zien. Niemand is feilloos. Het is ook mogelijk dat dat een goede helderziende specifieke verklaring niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die toelichting krijgt men dan later door of bijgeval eveneens niet. Dit alles heeft er mee te maken of het terzake is of niet voor wie, de helderziende die professioneel is aan het onderzoeken is en of het gebeurlijk mag doorgegeven worden aan het individu, veel kan met het emotionele oogpunt te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)