Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Fortune Teller

Helderziendheid die echt is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld spreekt men over serieuze helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een buitenzintuiglijke wijze indrukken bemerken van een persoon of voorvallen, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De wijze waarop deze indrukken door helderzienden die ervaring hebben begrepen kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Wat ernstige helderzienden, krijgen dit met kleuren, plaatjes of met een speelfilm die in hun bovenkamer afdraait. Het is denkbaar dat, dat zich bij helpende helderzienden ook opeens voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is dientengevolge ook de prestatie dit niet te verduiken, edoch een plaats te geven.

Het merendeel van de personages geloven dat oprechte helderziendheid enkel met het toekomende zou geconnecteerd zijn, het is evenwel geen essentie. Een beroemde helderziende is bij machte zowel plaatjes verkrijgen van de toekomst of van bedoeningen die zich thans voordoen of van het verleden. Het is ten aanzien van de paranormale helderziende belangrijk en een toer om deze toe te lichten en in welke tijd ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdruimte waarin de foto's zich vanuit de serieuze helderziende manifesteren is niet zozeer vanzelfsprekend. Er zijn van betekenis zijnde onderdelen in het expliceren van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de beroemde helderziende en wat de sterkte van de bekende helderziende op dat moment is.

Serieuze helderziendheid is een talent die je traag verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als beroemde helderziende spontaan foto's doorkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan zeer van belang voor de helderziende die professioneel is dat hij niet gehinderd wordt. Het is van belang bij de ervaren helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle stilte. Zekere researchers geloven dat goede helderziendheid, net zoals intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd nauwelijks boven en tussen de ogen. Helderziend omvat, in zekere mate ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te raken. Voor een persoon die spiritueel helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Desniettegenstaande is het niet zo, dat een helderziende die bekend is, de totaliteit van de oorsprong en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen individu is volmaakt. Het kan zijn dat dat een helderziende die bekend is bepaalde aanwijzing niet krijgt of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing bekomt men dan later of bijgeval evenzo niet. Dit alles heeft er mee te maken of het pertinent is of niet voor het individu, de befaamde helderziende aan het voorspellen is en of het eventueel mag doorgegeven worden aan de figuur, veel kan met het emotionele oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)