Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Fortune Teller Online

Ernstige helderziendheid wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord serieuze helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personen op een extra zintuigelijke wijze weergaves waarnemen van een figuur of evenementen, die zich in een dichte of verre toekomst afspelen. De wijze waarop deze indrukken door helpende helderzienden opgevat kunnen worden, kunnen variƫren. Enige helderzienden die goed zijn, krijgen dit mede door kleurtinten, beelden of met behulp van een rolprent die in hun gedachten afspeelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die professioneel zijn daarenboven plotsklaps manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, dat is aldus ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, echter een plaats te geven.

De massa van de personages veronderstellen dat helderziendheid alleen met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, dat is evenwel geen essentie. Een goede helderziende is bij machte zowel beelden verkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen die zich heden ten dage afspelen of van wat voorbij is. Het is voor de helderziende die ernstig is belangrijk en een toer om deze te expliceren en in welke tijdspanne ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdsruimte tijdens dewelke de foto's zich bij de ernstige helderziende demonstreren is niet zo vanzelfsprekend. Daar zijn van betekenis zijnde onderdelen in het duiden van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de helderziende die ervaring heeft en wat de sterkte van de beroemde helderziende op dat moment is.

Echte helderziendheid is een kunde die je aan een laag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als ervaren helderziende ongedwongen foto's verkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan absoluut van betekenis voor de helpende helderziende dat zij niet gestoord wordt. Het is van betekenis bij de goede helderziende dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle stilte. Zekere onderzoekers veronderstellen dat deugdelijke helderziendheid, net net zoals gevoel, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend betekent, ergens los door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te komen. Voor een individu die goed helderziend is heb je weinig geheimenissen. Toch is het niet zozeer, dat een helderziende die bekend is, het geheel van het begin tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen enkele persoon is feilloos. Het kan voorkomen dat een helderziende die bekend is sommige verklaring niet verwerft of mag zien, die toelichting bekomt men dan later of bijgeval alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het terzake is of niet voor diegene, de paranormale helderziende aan het kijken is en of dat eventueel mag meegegeven worden aan de klant, veel kan met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)