Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderzienden Echt

Helderziendheid die echt is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord helderziendheid die serieus is, als men als men spreekt over een talent waarmee personen op een extra zintuigelijke wijze weergaves waarnemen van iemand of gebeurtenissen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze weergaves door paranormale helderzienden verklaard kunnen worden, kunnen wisselen. Enige helderziende, krijgen dit middels kleurschakeringen, beelden of gebruikmakend van een film die in hun bovenkamer afspeelt. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij befaamde helderzienden trouwens plotseling voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is zo ook de behendigheid dit niet te verduiken, doch een plaats te geven.

De massa van de personen geloven dat goede helderziendheid louter met wat zal komen te maken zou hebben, het is doch geen echtheid. Een ervaren helderziende weet te zowel beelden verkrijgen van wat zal komen of van bedoeningen dewelke zich thans afspelen of van wat voorbij is. Dat is ten aanzien van de bekende helderziende considerabel en een behendigheid om ze te beredeneren en in welke tijd ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdruimte waarin de beelden zich vanuit de serieuze helderziende voordoen is niet zodanig vanzelfsprekend. Er zijn van betekenis zijnde elementen in het preciseren van de beelden bijv. hoe de beelden doorkomen bij de helpende helderziende en hoe sterk de ervaren helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid die oprecht is is een talent die men aan een laag tempo vormt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die professioneel is spontaan beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan heel gewichtig voor de helderziende die professioneel is dat hij niet gestoord wordt. Het is gewichtig bij de serieuze helderziende dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle sereniteit. Specifieke researchers nemen aan dat helderziendheid die echt is, net evenals feeling, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en te midden van de ogen. Professioneel helderziend houdt in, in zekere zin ergens recht door kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te komen. Voor een personage die ervaren helderziend is heb je amper geheimenissen. Toch is dit niet zodanig, dat een helderziende die professioneel is, alles startende vanaf de oorsprong tot de voleindiging moet vermogen te zien. Geen individu is volmaakt. Het komt voor dat een helderziende die professioneel is zekere verklaring niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die toelichting bekomt men dan later of somtijds eveneens niet. Dit alles heeft er mee te zien of het terzake is of niet voor diegene, de paranormale helderziende aan het kijken is en of het eventueel mag verteld mag worden aan de figuur, veel kan met het emotionele facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)