Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Helderzienden Nederland

Goede helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld gebruikt met het woord toekomst voorspellende helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een bovenzintuigelijke wijze beelden bespeuren van een mens of aangelegenheden, die zich voordoen in de toekomst. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die professioneel zijn uiteengezet kunnen worden, kunnen variëren. Enige helderzienden die ernstig zijn, krijgen dit met kleuren, beelden of door middel van een speelfilm die in hun bovenkamer draait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij ervaren helderzienden alsook pardoes manifesteert vanaf de leegheid, een flits van iets, dat is dus ook de kunst dit niet weg te stoppen, echter te plaatsen.

De meeste personages peinzen dat helderziendheid die professioneel is enkel met wat zal komen verbonden zou zijn, dat is doch geen waarheid. Een beroemde helderziende is in staat zijn zowel plaatjes ontvangen van hetgeen komen zal of van situaties die zich nu afspelen of van wat voorbij is. Het is voor de helderziende die ervaring heeft gewichtig en een kunst om ze duidelijk te maken en in welke tijdruimte ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdruimte in dewelke de beelden zich vanuit de helderziende die bekend is opdringen is niet zodanig vanzelfsprekend. Daar zijn gewichtige ingrediënten in het toelichten van de foto's bijv. hoe de beelden doorkomen bij de goede helderziende en hoe sterk de helderziende die ervaring heeft op dat tijdstip is.

Eerlijke helderziendheid is een gave die je langzaam verfijnt met vallen en opstaan. Je kan als ervaren helderziende ongedwongen beelden binnenkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan zeer van belang voor de helderziende die bekend is dat hij niet verstoord wordt. Het is gewichtig bij de helpende helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle kalmte. Sommige onderzoekers geloven dat helderziendheid die deugdelijk is, net evenals feeling, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog ligt juist boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend betekent, ergens recht door kijken, zonder iets tastbaars vast te nemen of te betasten. Voor een individu die helderziend is heb je amper geheimen. Ondertussen is het niet dusdanig, dat een serieuze helderziende, de totaliteit van het begin en met einde moet kunnen zien. Geen individu is volmaakt. Het is ook mogelijk dat dat een toekomst voorspellende helderziende specifieke informatie niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of soms ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de helderziende die goed is aan het voorspellen is en of het eventueel mag verteld mag worden aan het personage, veel kan mogelijks met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)