Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Hier Bij Nl Helderziende De Best Voorspellers.

Paranormale helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld gebruikt met het woord helderziendheid die echt is, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een bovenzintuigelijke manier weergaves bemerken van een persoon of gelegenheden, die zich voordoen in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door helderzienden die bekend zijn verklaard kunnen worden, kunnen variëren. Wat befaamde helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurschakeringen, beelden of met een film die in hun bovenkamer draait. Het kan zich bij toekomst voorspellende helderzienden verder onverhoeds voordoet vanuit het niets, een schicht van iets, dat is zo ook de prestatie dit niet te verduiken, maar te plaatsen.

De meeste figuren denken dat toekomst voorspellende helderziendheid alleen met wat zal komen verbonden zou zijn, dit is edoch geen realiteit. Een serieuze helderziende is bij machte zowel beelden ontvangen van hetgeen komen zal of van situaties dewelke zich op dit moment afspelen of van de voormalige tijd. Dat is ten aanzien van de helderziende die ernstig is belangrijk en een kunst om deze te verhelderen en in welke tijdspanne ze zich voordoen. Het inschatten van de tijd in dewelke de foto's zich vanuit de paranormale helderziende voordoen is helemaal niet zo overduidelijk. Daar zijn van betekenis zijnde elementen in het motiveren van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de ernstige helderziende en hoe de sterkte van de serieuze helderziende op dat moment is.

Echte helderziendheid is een bekwaamheid die je zachtjesaan vormt met vallen en opstaan. Je kan als professionele helderziende spontaan foto's binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan helemaal considerabel voor de toekomst voorspellende helderziende dat hij niet gehinderd wordt. Het is considerabel bij de paranormale helderziende dat ze het lager bewustzijn nadert in alle kalmte. Zekere researchers geloven dat professionele helderziendheid, net evenals intuïtie, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich net boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, in zekere mate ergens los door staren, zonder een tastbaar voorwerp vast te pakken of aan te komen. Voor een figuur die helderziend is heb je weinig geheimen. Nochtans is dat niet zodanig, dat een helderziende die ernstig is, de totaliteit startende van de oorsprong en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het is ook mogelijk dat dat een helderziende die ernstig is zekere informatie niet ontvangt of zal zien, die toelichting krijgt men dan later door of soms ook niet. Dit alles heeft er mee te zien of het relevant blijkt te zijn of niet voor het individu, de paranormale helderziende aan het onderzoeken is en of dat denkbaar mag meegegeven worden aan de klant, veel met het gevoels facet te maken hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)