Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lucie
Aan de hand van een Kaartlegging help ik jou
Lees meer
  Pincode: 1452
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409

Helderziendheid Doet Je Groeien.

Helderziendheid die professioneel is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord echte helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een bovenzintuigelijke wijze indrukken bemerken van een persoon of aangelegenheden, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze weergaves door helderziende verduidelijkt kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Een paar befaamde helderzienden, krijgen dit door middel van kleuren, plaatjes of met een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden daarbij ineens manifesteert vanuit het niets, een schicht van iets, het is ergo ook de prestatie dit niet weg te stoppen, edoch te plaatsen.

De meeste types veronderstellen dat helpende helderziendheid enkel met wat zal komen verbonden zou zijn, het is evenwel geen realiteit. Een professionele helderziende kan zowel plaatjes bekomen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties dewelke zich heden voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is voor de een helderziende die professioneel is important en een prestatie om ze te expliceren en in welke tijdruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsverloop waarin de foto's zich vanuit de bekende helderziende manifesteren is niet zo ontegensprekelijk. Er zijn belangrijke ingrediënten in het expliceren van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende en hoe sterk de helderziende die bekend is op dat ogenblik is.

Goede helderziendheid is een gave die men aan een traag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als helderziende die professioneel is ongedwongen foto's verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan enorm considerabel voor de goede helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is considerabel bij de een helderziende die ervaring heeft dat ze het lager bewustzijn bereikt in alle sereniteit. Zekere onderzoekers vermoeden dat helderziendheid die professioneel is, net zowel als intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, in zekere zin ergens recht doorheen kijken, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te raken. Voor een mens die spiritueel helderziend is heb je weinig geheimenissen. Toch is dit niet dusdanig, dat een paranormale helderziende, het geheel startende van de bron en met de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Geen personage is volmaakt. Het is ook mogelijk dat dat een paranormale helderziende sommige toelichting niet ontvangt of mag zien, die verklaring bekomt men dan later of af en toe alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant is ofwel niet voor diegene, de toekomst voorspellende helderziende aan het bekijken is en of het eventueel mag verteld mag worden aan het personage, veel zou kunnen met het emotionele oogpunt te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)