Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Vraag Nu Een Kaartleggen Aan Bij Onze Mediums En Helderzienden

Eerlijke helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld gebruikt met het woord helderziendheid die echt is, als men het heeft over een gave waarmee personen op een bovenzintuigelijke manier beelden zien van een figuur of gelegenheden, die zich afspelen op een andere plaats of tijd. De manier waarop deze indrukken door ernstige helderzienden begrepen kunnen worden, kunnen wisselen. Weinige helderzienden die ernstig zijn, krijgen dit middels kleurschakeringen, plaatjes of met een rolprent die in hun bovenkamer afspeelt. Het kan zich bij helderzienden die bekend zijn overigens pardoes voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, dat is zodoende ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

De massa van de individuen veronderstellen dat eerlijke helderziendheid louter met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, dat is echter geen realiteit. Een goede helderziende weet te zowel plaatjes binnenkrijgen van hetgeen komen zal of van situaties dewelke zich op dit moment afspelen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is ten aanzien van de bekende helderziende van belang en een kunststuk om ze toe te lichten en in welke tijdsduur ze zich demonstreren. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de plaatjes zich vanuit de helderziende die bekend is demonstreren is niet dusdanig vanzelfsprekend. Er zijn importante factoren in het interpreteren van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de helderziende die ernstig is en hoe de sterkte van de serieuze helderziende op dat ogenblik is.

Toekomst voorspellende helderziendheid is een gave die men traag ontwikkelt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als befaamde helderziende uit zichzelf plaatjes binnenkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan helemaal van belang voor de goede helderziende dat hij niet gestoord wordt. Het is van belang bij de toekomst voorspellende helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle rust. Bepaalde researchers geloven dat helderziendheid die ernstig is, net gelijk als feeling, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich juist boven en te midden van de ogen. Helderziend wil zeggen, tot op zekere hoogte ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te komen. Voor een individu die goed helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Toch is dit niet dusdanig, dat een serieuze helderziende, het geheel van het begin en met de voleindiging moet kunnen zien. Geen individu is feilloos. Het is ook mogelijk dat dat een serieuze helderziende sommige informatie niet verwerft of mag zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of bijgeval evenzo niet. Dat alles heeft er mee te zien of het relevant is of niet voor het individu, de helderziende die ernstig is aan het kijken is en of dat denkbaar mag verteld mag worden aan de klant, veel zou kunnen met het emotionele aspect te maken hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)