Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, Intuîtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Lucie
Aan de hand van een Kaartlegging help ik jou
Lees meer
  Pincode: 1452
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409

Gratis Helderziende Voorspelling

Helderziendheid die ernstig is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld verwijst men naar helderziendheid die professioneel is, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een extra zintuigelijke wijze indrukken bemerken van iemand of aangelegenheden, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze beelden door bekende helderzienden verklaard kunnen worden, kunnen variëren. Een paar serieuze helderzienden, krijgen dit via kleurtinten, beelden of via een rolprent die in hun hoofd afdraait. Het kan zich bij helpende helderzienden voorts plotsklaps voordoet vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is bijgevolg ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, evenwel een plaats te geven.

Het merendeel van de personen veronderstellen dat helderziendheid die professioneel is alleen met de toekomst zou geconnecteerd zijn, dat is doch geen feitelijkheid. Een serieuze helderziende vermag zowel beelden verkrijgen van het toekomende of van bedoeningen die zich heden voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is voor de helderziende die goed is van betekenis en een toer om ze duidelijk te maken en in welke tijdruimte ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijd in dewelke de foto's zich bij de toekomst voorspellende

helderziende voordoen is helemaal niet zodanig evident. Er zijn van belang zijnde ingrediënten in het verduidelijken van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helderziende die professioneel is en hoe de sterkte van de bekende helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die echt esHelderziendheid die serieus is is een vermogen die je zachtjesaan ontwikkelt met vallen en opstaan. Men kan als beroemde helderziende spontaan foto's binnenkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan absoluut van betekenis voor de professionele helderziende dat hij niet gehinderd wordt. Het is van betekenis bij de een helderziende die goed is dat ze het lager bewustzijn nadert in alle stilte. Bepaalde onderzoekers denken dat goede helderziendheid, net gelijk als instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, in zekere mate ergens dwars door staren, zonder een tastbaar object vast te nemen of te betasten. Voor een persoon die helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Ondertussen is dat niet dusdanig, dat een helderziende, alles van het begin en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen enkel figuur is perfect. Het kan zijn dat dat een helderziende sommige toelichting niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die toelichting krijgt men dan later door of somtijds evenzo niet. Dit alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn of niet voor de persoon, de beroemde helderziende aan het bekijken is en of het denkbaar mag bekend mag gemaakt worden aan de figuur, veel kan met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)