Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Helderziende Limburg

Eerlijke helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld spreekt men over goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personen op een bovenzintuigelijke wijze indrukken bemerken van iemand of evenementen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze indrukken door helpende helderzienden geduid kunnen worden, kunnen verschillen. Wat ervaren helderzienden, krijgen dit mede door kleurhelderheid, foto's of mede door een speelfilm die in hun bovenkamer afdraait. Het is gebeurlijk dat, dat zich bij ervaren helderzienden evenzo plotseling manifesteert vanuit de leegheid, een schicht van iets, het is derhalve ook de behendigheid dit niet te verduiken, edoch een plaats te geven.

De meeste individuen peinzen dat professionele helderziendheid louter met hetgeen de toekomst brengen zal zou geconnecteerd zijn, dat is evenwel geen essentie. Een bekende helderziende kan zowel plaatjes verkrijgen van hetgeen komen zal of van bedoeningen dewelke zich op dit moment voordoen of van de voormalige tijd. Het is ten aanzien van de helderziende die ernstig is considerabel en een kunst om ze duidelijk te maken en in welke tijdruimte ze zich voordoen. Het inschatten van het tijdsbestek tijdens dewelke de plaatjes zich bij de befaamde helderziende voordoen is niet zo ontegensprekelijk. Er zijn importante onderdelen in het toelichten van de beelden bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de helderziende die professioneel is en hoe de sterkte van de professionele helderziende op dat moment is.

Helderziendheid die echt esHelderziendheid die serieus is is een talent die men zachtjesaan verfijnt met vallen en opstaan. Je kan als professionele helderziende ongeremd foto's verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm important voor de ervaren helderziende dat men niet gehinderd wordt. Het is considerabel bij de ernstige helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle stilte. Bepaalde researchers vermoeden dat helderziendheid die oprecht is, net zoals intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en tussenin de ogen. Spiritueel helderziend betekent, in zekere zin ergens los door kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of te betasten. Voor iemand die spiritueel helderziend is heb je amper geheimenissen. Desalniettemin is het niet dusdanig, dat een ernstige helderziende, alles startende vanaf de bron en met einde moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is perfect. Het komt voor dat een helpende helderziende sommige aanwijzing niet krijgt of zal zien, die verklaring komt dan later of bij wijlen evenzo niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent blijkt te zijn ofwel niet voor de figuur, de serieuze helderziende aan het voorspellen is en of dat denkbaar mag bekend mag gemaakt worden aan de persoon, veel met het emotionele aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)