Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Nl Helderziende Online

Helpende helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld spreekt men over echte helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee mensen op een extra zintuigelijke wijze weergaves zien van een personage of voorvallen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze weergaves door paranormale helderzienden verklaard kunnen worden, kunnen wisselen. Enige bekende helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleurschakeringen, beelden of met een speelfilm die in hun bovenkamer afdraait. Het is denkbaar dat, dat zich bij bekende helderzienden alsook ineens voordoet vanaf het niets, een flits van iets, dat is dientengevolge ook de prestatie dit niet weg te stoppen, maar te plaatsen.

De massa van de individuen menen vermoeden dat oprechte helderziendheid enkel met de toekomst zou geconnecteerd zijn, dit is doch geen waarheid. Een helderziende die goed is weet te zowel beelden binnenkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen dewelke zich momenteel afspelen of van het verleden. Dat is ten aanzien van de helderziende die ernstig is belangrijk en een kunst om deze te preciseren en in welke tijdspanne ze zich demonstreren. Het inschatten van de tijdsruimte tijdens dewelke de beelden zich vanuit de ernstige helderziende onthullen is helemaal niet zodanig vanzelfsprekend. Er zijn van betekenis zijnde factoren in het uitleggen van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de toekomst voorspellende helderziende en wat de sterkte van de helderziende die bekend is op dat tijdstip is.

Helderziendheid die oprecht is is een kunde die men aan een traag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Men kan als helderziende die professioneel is spontaan beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan enorm van belang voor de paranormale helderziende dat hij niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de toekomst voorspellende helderziende dat ze een andere fase van bewustzijn bereikt in alle stilte. Sommige onderzoekers menen dat professionele helderziendheid, net zoals instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op nauwelijks boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, in zekere zin ergens los door kijken, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te beroeren. Voor iemand die spiritueel helderziend is heb je weinig geheimenissen. Toch is dit niet zozeer, dat een bekende helderziende, de totaliteit van de bron tot de voleindiging moet bij machte zijn te zien. Niemand is volmaakt. Het kan zijn dat dat een bekende helderziende sommige verklaring niet verwerft of zal zien, die informatie komt dan later of bijgeval alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het pertinent is ofwel niet voor de persoon, de professionele helderziende aan het onderzoeken is en of dat wel mag bekend mag gemaakt worden aan de klant, veel kan met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)