Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Waarzeggers Online

Helderziendheid die echt is wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld gebruikt met het woord professionele helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een extra zintuigelijke wijze indrukken waarnemen van een persoon of aangelegenheden, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze indrukken door helderzienden die ervaring hebben gepercipieerd kunnen worden, kunnen verschillen. Wat ernstige helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurtinten, plaatjes of middels een film die in hun brein afspeelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij helderzienden die goed zijn daarbij plotsklaps manifesteert vanuit de leegheid, een flits van iets, dat is zo ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, evenwel een plaats te geven.

De meeste types peinzen dat helderziendheid die serieus is alleen met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, het is edoch geen essentie. Een paranormale helderziende is bij machte zowel foto's bekomen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich heden ten dage afspelen of van het verleden. Dat is ten aanzien van de toekomst voorspellende helderziende van belang en een toer om deze uit te leggen en in welk tijdsverloop ze zich manifesteren. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de beelden zich bij de helderziende die professioneel is onthullen is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Er zijn importante bestanddelen in het motiveren van de plaatjes bijv. hoe de foto's doorkomen bij de helpende helderziende en hoe sterk de helderziende die professioneel is op dat ogenblik is.

Ernstige helderziendheid is een kundigheid die men aan een laag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als helderziende die professioneel is uit zichzelf beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Het is dan absoluut van betekenis voor de serieuze helderziende dat zij niet gestoord wordt. Het is considerabel bij de een helderziende die professioneel is dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle sereniteit. Bepaalde onderzoekers nemen aan dat helderziendheid die echt is, net zowel als intuïtie, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, ergens los door staren, zonder een tastbaar ding vast te pakken of te betasten. Voor een mens die helderziend is heb je amper geheimen. Toch is dat niet zozeer, dat een helderziende die bekend is, de totaliteit van het begin tot de voleindiging moet vermogen te zien. Geen individu is volmaakt. Het kan zijn dat dat een helpende helderziende sommige verklaring niet krijgt of zal zien, die verklaring komt dan later of af en toe eveneens niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant is ofwel niet voor het individu, de helderziende die ervaring heeft aan het voorspellen is en of het denkbaar mag meegegeven worden aan het individu, veel kan mogelijks met het emotionele aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)