Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437

Helderziendeonline

Helpende helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In spirituele kringen gebruikt met het woord helpende helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een buitenzintuiglijke wijze weergaves bespeuren van een figuur of evenementen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De wijze waarop deze beelden door helderzienden die ernstig zijn uiteengedaan kunnen worden, kunnen verschillen. Een paar toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit met behulp van kleurhelderheid, beelden of met gebruikmaking van een film die in hun bovenkamer afdraait. Het is mogelijk dat, dat zich bij toekomst voorspellende helderzienden trouwens ineens voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, dat is zo ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, edoch te plaatsen.

De meeste personen geloven dat helderziendheid die professioneel is louter met de toekomst zou geconnecteerd zijn, dit is evenwel geen echtheid. Een professionele helderziende is bij machte zowel foto's ontvangen van het toekomende of van situaties dewelke zich heden afspelen of van het verleden. Dat is voor de helderziende die ernstig is belangrijk en een prestatie om ze te verduidelijken en in welke tijdspanne ze zich voordoen. Het inschatten van het tijdsbestek waarin de beelden zich bij de helderziende die ernstig is onthullen is niet zo vanzelfsprekend. Er zijn considerabele bestanddelen in het motiveren van de beelden bijv. hoe de beelden binnen komen bij de goede helderziende en hoe sterk de helderziende die professioneel is op dat moment is.

deugdelijke helderziendheid is een vermogen die men aan een traag tempo ontwikkelt met vallen en opstaan. Je kan als helderziende ongedwongen foto's doorkrijgen maar, ook situaties oproepen. Het is dan enorm important voor de serieuze helderziende dat hij niet gestoord wordt. Het is considerabel bij de een helderziende die bekend is dat zij het onderbewustzijn nadert in alle rust. Bepaalde researchers veronderstellen dat goede helderziendheid, net zoals gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich juist boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, ergens los doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te pakken of te betasten. Voor een individu die deugdelijk helderziend is heb je amper geheimen. Desalniettemin is dat niet zo, dat een helderziende die professioneel is, de totaliteit startende vanaf de bron en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het kan voorkomen dat een befaamde helderziende specifieke toelichting niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die aanwijzing komt dan later of bijgeval alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant is of niet voor de figuur, de beroemde helderziende aan het bekijken is en of het wel mag meegegeven worden aan het individu, veel kan mogelijks met het gevoels facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)