Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501

Helderziende Beurs

Helderziendheid die oprecht is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld verwijst men naar deugdelijke helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee figuren op een extra zintuigelijke manier weergaves bemerken van een figuur of voorvallen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze indrukken door ervaren helderzienden geëxpliciteerd kunnen worden, kunnen verschillen. Sommige beroemde helderzienden, krijgen dit met gebruikmaking van kleurtinten, plaatjes of via een rolprent die in hun gedachten afspeelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden die goed zijn overigens onverhoeds voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, dat is zo ook de kunst dit niet te verdringen, doch te plaatsen.


Het merendeel van de types geloven dat professionele helderziendheid enkel met wat zal komen verbonden zou zijn, dit is edoch geen waarheid. Een helderziende die ervaring heeft weet te zowel plaatjes ontvangen van hetgeen komen zal of van bedoeningen die zich nu afspelen of van de voormalige tijd. Het is voor de helderziende die professioneel is considerabel en een behendigheid om ze te duiden en in welke tijdspanne ze zich onthullen. Het inschatten van de tijdspanne waarin de plaatjes zich bij de serieuze helderziende manifesteren is helemaal niet zodanig evident. Er zijn belangrijke bestanddelen in het duidelijk maken van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes binnen komen bij de toekomst voorspellende helderziende en hoe sterk de ervaren helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid die oprecht is is een vermogen die men langzaam vormt met vallen en opstaan. Je kan als helderziende die ervaring heeft uit zichzelf plaatjes doorkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Dit is dan heel van belang voor de toekomst voorspellende helderziende dat zij niet afgeleid wordt. Het is van belang bij de paranormale helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle kalmte. Zekere researchers veronderstellen dat helderziendheid die ernstig is, net evenals instinkt, een opdracht van het derde oog betreft.

Ons derde oog ligt nauwelijks boven en tussen de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te pakken of te betasten. Voor een individu die paranormaal helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Nochtans is het niet zo, dat een goede helderziende, het geheel startende van de oorsprong tot einde moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het is ook mogelijk dat dat een goede helderziende specifieke verklaring niet krijgt of zal zien, die informatie krijgt men dan later door of somtijds alsook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor het individu, de helderziende die professioneel is aan het voorspellen is en of dat eventueel mag bekend mag gemaakt worden aan het individu, veel kan mogelijks met het emotionele aspect te doen hebben.Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)