Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Gratis Waarzegster

Echte helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld verwijst men naar helderziendheid die oprecht is, als men het heeft over een gave waarmee individuen op een extra zintuigelijke manier indrukken bespeuren van een mens of gelegenheden, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze indrukken door bekende helderzienden toegelicht kunnen worden, kunnen wisselen. Wat helderzienden die bekend zijn, krijgen dit middels kleuren, foto's of door een speelfilm die in hun bovenkamer afdraait. Het is mogelijk dat, dat zich bij goede helderzienden evenzeer onverwacht manifesteert vanaf het niets, een schicht van iets, dat is dientengevolge ook de prestatie dit niet te verduiken, echter te plaatsen.

Het gros van de types peinzen dat helderziendheid die serieus is louter met hetgeen komen zal zou gelieerd zijn, dit is evenwel geen waarheid. Een serieuze helderziende is in staat zijn zowel beelden ontvangen van wat er zal gebeuren of van situaties die zich thans voordoen of van het verleden. Dat is voor de helderziende die bekend is gewichtig en een behendigheid om deze te verduidelijken en in welke tijdruimte ze zich onthullen. Het inschatten van de tijd waarin de plaatjes zich vanuit de serieuze helderziende manifesteren is helemaal niet zodanig ontegensprekelijk. Er zijn gewichtige ingrediënten in het expliqueren van de foto's bijv. hoe de foto's doorkomen bij de bekende helderziende en wat de sterkte van de ernstige helderziende op dat ogenblik is.

Ernstige helderziendheid is een talent die men langzaam verfijnt met vallen en opstaan. Men kan als befaamde helderziende spontaan beelden doorkrijgen maar, ook bedoeningen voor de geest roepen. Dit is dan helemaal van belang voor de ernstige helderziende dat men niet gehinderd wordt. Het is gewichtig bij de goede helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn bereikt in alle sereniteit. Zekere onderzoekers nemen aan dat deugdelijke helderziendheid, net gelijk als instinkt, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich net boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend wil zeggen, ergens recht door staren, zonder iets tastbaars vast te nemen of aan te komen. Voor een mens die spiritueel helderziend is heb je nauwelijks geheimen. Desniettegenstaande is dit niet zozeer, dat een helderziende die ernstig is, het geheel startende vanaf de bron en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Niemand is volmaakt. Het kan voorkomen dat een goede helderziende specifieke toelichting niet verkrijgt of mag zien, die informatie komt dan later of bij wijlen alsook niet. Dat alles heeft er mee te zien of het terzake blijkt te zijn of niet voor wie, de professionele helderziende aan het kijken is en of dat gebeurlijk mag bekend mag gemaakt worden aan de klant, veel kan mogelijks met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)