Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Helderziende Astrolijn

Helderziendheid die deugdelijk is wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen gebruikt met het woord toekomst voorspellende helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee figuren op een buitenzintuiglijke wijze beelden bespeuren van een mens of aangelegenheden, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De wijze waarop deze weergaves door helderzienden die professioneel zijn verduidelijkt kunnen worden, kunnen verschillen. Sommige helderzienden die ernstig zijn, krijgen dit gebruikmakend van kleurschakeringen, foto's of gebruikmakend van een rolprent die in hun brein afspeelt. Het kan zich bij helderzienden die ernstig zijn ook eensklaps voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is dan ook de prestatie dit niet te verduiken, evenwel een plaats te geven.

De meeste figuren veronderstellen dat serieuze helderziendheid alleen met de toekomst te maken zou hebben, het is echter geen essentie. Een helpende helderziende weet te zowel foto's verkrijgen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen die zich op dit moment afspelen of van de voormalige tijd. Het is ten aanzien van de ervaren helderziende van belang en een prestatie om ze te expliceren en in welke tijd ze zich onthullen. Het inschatten van het tijdsverloop tijdens dewelke de beelden zich bij de helderziende manifesteren is niet dusdanig evident. Daar zijn importante factoren in het duidelijk maken van de plaatjes bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de helderziende die professioneel is en wat de sterkte van de helderziende die professioneel is op dat tijdstip is.

Helderziendheid die professioneel is is een kunde die men langzaam verfijnt poging na poging. Je kan als helpende helderziende ongeremd plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties voor de geest roepen. Het is dan absoluut belangrijk voor de beroemde helderziende dat zij niet gestoord wordt. Het is belangrijk bij de goede helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle kalmte. Bepaalde researchers geloven dat helderziendheid die echt is, net zowel als instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend betekent, ergens los door staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of aan te komen. Voor een mens die paranormaal helderziend is heb je nauwelijks geheimenissen. Desondanks is dat niet zo, dat een paranormale helderziende, alles vanaf de bron en met einde moet bij machte zijn te zien. Geen enkel figuur is feilloos. Het kan voorkomen dat een bekende helderziende specifieke aanwijzing niet krijgt of toelating heeft om die te zien, die toelichting bekomt men dan later of somtijds evenzeer niet. Dat alles heeft er mee te maken of het pertinent is of niet voor wie, de helderziende die professioneel is aan het onderzoeken is en of dat denkbaar mag verteld mag worden aan het individu, veel kan mogelijks met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)