Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Willy
Ik kijk in mijn kaarten op al je vragen. Ik heb jarenlang ervaring.
Lees meer
  Pincode: 1400
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Helderziende 2015

Helderziendheid die ernstig is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld spreekt men over professionele helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een bovenzintuigelijke manier indrukken bespeuren van een personage of voorvallen, die zich afspelen in een andere tijdframe. De wijze waarop deze weergaves door toekomst voorspellende helderzienden uiteengezet kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Sommige professionele helderzienden, krijgen dit via kleurhelderheid, plaatjes of met gebruikmaking van een rolprent die in hun hoofd afdraait. Het kan zich bij serieuze helderzienden eveneens eensklaps voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is derhalve ook de prestatie dit niet weg te stoppen, echter een plaats te geven.

Het gros van de personen menen vermoeden dat helderziendheid enkel met de toekomst zou geconnecteerd zijn, dit is edoch geen wezenlijkheid. Een bekende helderziende is in staat zijn zowel plaatjes verkrijgen van de toekomst of van bedoeningen die zich heden ten dage voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Het is voor de helderziende die ervaring heeft van belang en een toer om deze te duiden en in welke tijdruimte ze zich onthullen. Het inschatten van het tijdsbestek in dewelke de foto's zich vanuit de professionele helderziende demonstreren is niet zo overduidelijk. Er zijn van belang zijnde ingrediƫnten in het preciseren van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de paranormale helderziende en wat de sterkte van de serieuze helderziende op dat ogenblik is.

Echte helderziendheid is een kunde die men aan een laag tempo verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als ernstige helderziende ongeremd foto's binnenkrijgen maar, ook bedoeningen oproepen. Het is dan zeer considerabel voor de goede helderziende dat men niet afgeleid wordt. Het is considerabel bij de professionele helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle sereniteit. Bepaalde onderzoekers veronderstellen dat serieuze helderziendheid, net zowel als instinkt, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog bevindt zich nauwelijks boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, in zekere mate ergens recht door staren, zonder iets tastbaars vast te pakken of aan te komen. Voor een individu die ervaren helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Desniettegenstaande is dat niet dusdanig, dat een toekomst voorspellende helderziende, de totaliteit van het begin tot einde moet vermogen te zien. Geen enkele persoon is feilloos. Het komt voor dat een toekomst voorspellende helderziende zekere toelichting niet verkrijgt of zal zien, die toelichting krijgt men dan later door of af en toe evenzeer niet. Dit alles heeft er mee te zien of het pertinent is ofwel niet voor diegene, de ernstige helderziende aan het voorspellen is en of dat denkbaar mag meegegeven worden aan de klant, veel kan mogelijks met het gevoels aspect te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)