Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Aimee
Ik ben een Paranormaal Medium en Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1425
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Waarzeggen Online Gratis

Helpende helderziendheid wordt soms ook nog clairvoyance genoemd. In de spirituele wereld verwijst men naar goede helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee personages op een bovenzintuigelijke wijze weergaves zien van iemand of aangelegenheden, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze indrukken door helderzienden die professioneel zijn becommentarieerd kunnen worden, kunnen variëren. Sommige toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit door middel van kleurschakeringen, plaatjes of met een speelfilm die in hun brein afdraait. Het kan zich bij toekomst voorspellende helderzienden alsook eensklaps voordoet vanaf het niets, een flits van iets, dat is zo ook de behendigheid dit niet te verdringen, doch een plaats te geven.

De meerderheid van de figuren denken dat helderziendheid die professioneel is louter met wat zal komen verbonden zou zijn, dat is evenwel geen feitelijkheid. Een paranormale helderziende vermag zowel plaatjes binnenkrijgen van wat er zal gebeuren of van bedoeningen dewelke zich heden ten dage voordoen of van hetgeen voorafgaand gebeurde. Dat is voor de befaamde helderziende belangrijk en een kunst om deze te preciseren en in welke tijd ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdsruimte waarin de beelden zich vanuit de serieuze helderziende onthullen is helemaal niet zodanig evident. Daar zijn van betekenis zijnde ingrediënten in het expliceren van de beelden bijv. hoe de foto's doorkomen bij de paranormale helderziende en hoe sterk de goede helderziende op dat ogenblik is.

Eerlijke helderziendheid is een kunde die men aan een laag tempo ontwikkelt met vallen en opstaan. Men kan als befaamde helderziende ongeremd foto's verkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan zeer important voor de professionele helderziende dat men niet gestoord wordt. Het is van belang bij de een helderziende die goed is dat zij het onderbewustzijn bereikt in alle kalmte. Sommige researchers vermoeden dat helderziendheid, net zowel als gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd net boven en te midden van de ogen. Paranormaal Helderziend omvat, tot op zekere hoogte ergens recht doorheen kijken, zonder een tastbaar ding vast te nemen of te betasten. Voor een individu die professioneel helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Desalniettemin is dat niet zozeer, dat een toekomst voorspellende helderziende, alles vanaf de bron tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen personage is feilloos. Het kan voorkomen dat een serieuze helderziende bepaalde verklaring niet verwerft of toelating heeft om die te zien, die verklaring komt dan later of soms evenzo niet. Dit alles heeft er mee te zien of het terzake blijkt te zijn of niet voor diegene, de helderziende aan het voorspellen is en of dat wel mag doorgegeven worden aan de figuur, veel kan met het emotionele facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)