Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Waarzegger Online Gratis

Ernstige helderziendheid wordt naar verwezen als clairvoyance. In de paranormale wereld gebruikt met het woord echte helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een extra zintuigelijke manier weergaves zien van een personage of gebeurtenissen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De wijze waarop deze indrukken door helderzienden die professioneel zijn opgevat kunnen worden, kunnen afwijken. Sommige beroemde helderzienden, krijgen dit middels kleurhelderheid, beelden of met een film die in hun bovenkamer afspeelt. Het kan zich bij

paranormale helderzienden daarbij pardoes voordoet vanaf het niets, een schicht van iets, dat is zo ook de prestatie dit niet te verdringen, maar te plaatsen.

De meeste individuen peinzen dat helderziendheid die deugdelijk is enkel met de toekomst te maken zou hebben, dit is evenwel geen wezenlijkheid. Een befaamde helderziende is in staat zijn zowel plaatjes ontvangen van de toekomst of van situaties die zich nu voordoen of van wat voorbij is. Dat is voor de helderziende die goed is van betekenis en een kunststuk om ze te beredeneren en in welke tijdsduur ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdsruimte waarin de plaatjes zich vanuit de goede helderziende onthullen is niet zozeer overduidelijk. Er zijn considerabele elementen in het verhelderen van de beelden bijv. hoe de plaatjes doorkomen bij de ernstige helderziende en hoe sterk de goede helderziende op dat tijdstip is.

Helderziendheid die echt esHelderziendheid die serieus is is een gave die men aan een laag tempo ontwikkelt poging na poging. Men kan als beroemde helderziende ongeremd plaatjes doorkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Het is dan heel considerabel voor de helderziende die ernstig is dat men niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de goede

helderziende dat zij een andere fase van bewustzijn nadert in alle rust. Bepaalde researchers veronderstellen dat deugdelijke helderziendheid, net evenals intuïtie, een functie van het derde oog is.

Ons derde oog houdt zich op net boven en tussen de ogen. Spiritueel helderziend omvat, in zekere mate ergens dwars doorheen kijken, zonder een tastbaar voorwerp vast te nemen of aan te raken. Voor iemand die helderziend is heb je amper geheimen. Desondanks is dat niet zo, dat een paranormale helderziende, alles van de bron en met einde moet kunnen zien. Geen personage is feilloos. Het kan voorkomen dat een bekende helderziende sommige informatie niet verwerft of mag zien, die informatie bekomt men dan later of bij wijlen ook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant is of niet voor de figuur, de ervaren helderziende aan het onderzoeken is en of dat gebeurlijk mag meegegeven worden aan de persoon, veel kan mogelijks met het gevoels facet te maken hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)