Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Wouter
Als Heldervoelende kan ik je vertellen in welke situatie men zich bevind. Ik kan je helpen om antwoo
Lees meer
  Pincode: 1426
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449

Waarzegger Gratis

Helderziendheid die oprecht is wordt naar verwezen als clairvoyance. In spirituele kringen verwijst men naar ernstige helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee mensen op een extra zintuigelijke wijze indrukken waarnemen van een figuur of voorvallen, die zich voordoen op een bepaald moment in het verleden of de toekomst. De manier waarop deze weergaves door ervaren helderzienden becommentarieerd kunnen worden, kunnen uiteenlopen. Een paar helderzienden die goed zijn, krijgen dit met kleuren, beelden of via een speelfilm die in hun gedachten speelt. Het is denkbaar dat, dat zich bij helderzienden eveneens pardoes voordoet vanuit de leegheid, een flits van iets, dat is dus ook de kunst dit niet te verdringen, echter een plaats te geven.

Het merendeel van de personages veronderstellen dat goede helderziendheid louter met de toekomst verbonden zou zijn, dat is echter geen waarheid. Een helderziende die professioneel is kan zowel foto's bekomen van wat er zal gebeuren of van situaties dewelke zich momenteel voordoen of van wat voorbij is. Dat is voor de ernstige helderziende gewichtig en een prestatie om ze te motiveren en in welke tijd ze zich onthullen. Het inschatten van het tijdsverloop waarin de beelden zich bij de beroemde helderziende opdringen is helemaal niet zodanig overduidelijk. Daar zijn belangrijke onderdelen in het toelichten van de foto's bijv. hoe de foto's binnen komen bij de helpende helderziende en hoe sterk de goede helderziende op dat moment is.

deugdelijke helderziendheid is een kundigheid die je aan een laag tempo vormt met vallen en opstaan. Men kan als helderziende die ervaring heeft ongedwongen beelden verkrijgen maar, ook situaties oproepen. Dit is dan helemaal considerabel voor de helderziende dat hij niet verstoord wordt. Het is considerabel bij de serieuze helderziende dat zij het lager bewustzijn bereikt in alle rust. Specifieke researchers geloven dat helderziendheid die deugdelijk is, net zoals gevoel, een functie van het derde oog betreft.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en te midden van de ogen. Spiritueel helderziend houdt in, in zekere mate ergens recht doorheen staren, zonder een tastbaar ding vast te nemen of te betasten. Voor een personage die spiritueel helderziend is heb je ternauwernood geheimen. Ondertussen is dat niet zozeer, dat een befaamde helderziende, alles van het begin en met einde moet kunnen zien. Geen enkel figuur is volmaakt. Het is ook mogelijk dat dat een beroemde helderziende specifieke verklaring niet verwerft of mag zien, die verklaring krijgt men dan later door of bijgeval eveneens niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn ofwel niet voor de figuur, de bekende helderziende aan het onderzoeken is en of het wel mag doorgegeven worden aan de klant, veel kan met het emotionele facet te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)