Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
  Pincode: 1501
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Jasmine
Heldervoelend, Tarotkaarten, Helderwetend
Lees meer
  Pincode: 1433

Helderziende Lijn

Helderziendheid die oprecht is wordt naar verwezen als clairvoyance. In de spirituele wereld spreekt men over goede helderziendheid, als men het heeft over een gave waarmee personages op een bovenzintuigelijke wijze indrukken bespeuren van iemand of evenementen, die voorkomen op een bepaald moment in de toekomst. De manier waarop deze weergaves door helderzienden die professioneel zijn begrepen kunnen worden, kunnen variëren. Weinige toekomst voorspellende helderzienden, krijgen dit mede door kleurhelderheid, foto's of in de vorm van een speelfilm die in hun bovenkamer afspeelt. Het kan zich bij bekende helderzienden evenzo onverhoeds voordoet vanaf de leegheid, een schicht van iets, dat is dan ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, doch te plaatsen.

Het merendeel van de personen menen vermoeden dat helderziendheid die professioneel is enkel met hetgeen de toekomst brengen zal zou gelieerd zijn, het is evenwel geen feitelijkheid. Een helderziende die ervaring heeft weet te zowel foto's binnenkrijgen van hetgeen de toekomst brengen zal of van bedoeningen die zich momenteel voordoen of van wat voorbij is. Het is ten aanzien van de helderziende van betekenis en een toer om deze te motiveren en in welke tijdspanne ze zich voordoen. Het inschatten van de tijdspanne tijdens dewelke de plaatjes zich bij de serieuze helderziende onthullen is helemaal niet zozeer evident. Daar zijn belangrijke ingrediënten in het expliqueren van de foto's bijv. hoe de beelden binnen komen bij de helderziende die professioneel is en wat de sterkte van de helderziende die ernstig is op dat ogenblik is.

Paranormale helderziendheid is een bekwaamheid die men niet erg snel verfijnt door het steeds opnieuw te proberen. Je kan als serieuze helderziende ongedwongen plaatjes verkrijgen maar, ook situaties bovenhalen. Dit is dan heel van belang voor de befaamde helderziende dat men niet verstoord wordt. Het is gewichtig bij de ernstige helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle rust. Specifieke onderzoekers menen dat deugdelijke helderziendheid, net evenals intuïtie, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog bevindt zich net boven en tussenin de ogen. Professioneel helderziend wil zeggen, in zekere mate ergens dwars doorheen staren, zonder een tastbaar object vast te nemen of te beroeren. Voor een figuur die paranormaal helderziend is heb je amper geheimen. Ondertussen is het niet zo, dat een paranormale helderziende, de totaliteit startende vanaf de oorsprong tot einde moet bij machte zijn te zien. Geen personage is feilloos. Het is ook mogelijk dat dat een goede helderziende bepaalde informatie niet ontvangt of zal zien, die aanwijzing komt dan later of soms evenzo niet. Dat alles heeft er mee te maken of het terzake blijkt te zijn ofwel niet voor het personage, de helderziende die ervaring heeft aan het onderzoeken is en of dat wel mag doorgegeven worden aan de persoon, veel kan met het gevoels aspect te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)