Consulenten lijst vernieuwen
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Bodhy
Ik ben een Heldervoelend Medium. Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1437
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Mary
k help je met al je liefdesdilemma's, relatievragen of levenskeuzes. Ik bied steun met mijn Helderzi
Lees meer
  Pincode: 1440
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Norbert
Ik ben een Medium Kaartlegger en kan ook goed foto's aanvoelen
Lees meer
  Pincode: 1409
Bel me op

NL (1,00 cpm)
0909-8605

BE (1,75 cpm)
0907/56.025
Habibi
foto reading, contact met overleden en dieren,
Lees meer
  Pincode: 1449
Alice
Ik ben een Hooggevoelige, IntuƮtieve Kaartlegster
Lees meer
  Pincode: 1408

Helderziende.net

Helderziendheid die professioneel is wordt door sommige mensen clairvoyance genoemd. In de paranormale wereld spreekt men over echte helderziendheid, als men als men spreekt over een talent waarmee individuen op een buitenzintuiglijke wijze indrukken gadeslaan van een figuur of voorvallen, die zich op een andere plaats of tijd voordoen. De manier waarop deze weergaves door beroemde helderzienden geëxpliceerd kunnen worden, kunnen variëren. Weinige ernstige helderzienden, krijgen dit met kleuren, foto's of middels een speelfilm die in hun brein afspeelt. Het is mogelijk dat, dat zich bij befaamde helderzienden daarbij plotseling manifesteert vanaf de leegheid, een schicht van iets, het is aldus ook de behendigheid dit niet weg te stoppen, doch te plaatsen.

De meeste mensen veronderstellen dat helderziendheid die ernstig is alleen met hetgeen komen zal zou geconnecteerd zijn, dat is echter geen realiteit. Een goede helderziende weet te zowel plaatjes ontvangen van hetgeen de toekomst brengen zal of van situaties die zich tegenwoordig voordoen of van de voormalige tijd. Dat is voor de helderziende die professioneel is gewichtig en een kunststuk om deze toe te lichten en in welke tijdspanne ze zich manifesteren. Het inschatten van de tijdsduur tijdens dewelke de plaatjes zich vanuit de helderziende die professioneel is manifesteren is niet dusdanig overduidelijk. Daar zijn importante elementen in het duiden van de beelden bijv. hoe de foto's doorkomen bij de ernstige helderziende en wat de sterkte van de befaamde helderziende op dat ogenblik is.

Helderziendheid is een kundigheid die men aan een laag tempo vormt poging na poging. Je kan als goede helderziende spontaan foto's doorkrijgen maar, ook bedoeningen bovenhalen. Dit is dan zeer van betekenis voor de befaamde helderziende dat hij niet afgeleid wordt. Het is van betekenis bij de bekende helderziende dat ze het onderbewustzijn nadert in alle sereniteit. Specifieke researchers geloven dat goede helderziendheid, net zowel als instinkt, een opdracht van het derde oog is.

Ons derde oog is gelocaliseerd juist boven en tussenin de ogen. Helderziend houdt in, in zekere mate ergens los doorheen kijken, zonder een tastbaar object vast te nemen of aan te komen. Voor een figuur die professioneel helderziend is heb je ternauwernood geheimenissen. Desalniettemin is het niet zo, dat een helderziende die professioneel is, de totaliteit van de bron en met de voleindiging moet in staat zijn zien. Geen enkele persoon is volmaakt. Het komt voor dat een bekende helderziende zekere verklaring niet krijgt of zal zien, die aanwijzing krijgt men dan later door of somtijds ook niet. Dat alles heeft er mee te maken of het relevant blijkt te zijn of niet voor het personage, de helderziende die ernstig is aan het onderzoeken is en of dat denkbaar mag doorgegeven worden aan de persoon, veel kan mogelijks met het gevoels oogpunt te doen hebben.


Wil je advies via SMS ?


Wil je weten wat er je te wachten staat op vlak van Liefde, Relatie, Familie, Geld, Werk, Carriere,Erfenis,.... ?

Stuur ons een smsje :

Stuur ADVIES + vraag naar 4004

NL : 0€/SmsUIT, 1,50€/SmsIN

Stuur ADVIES + vraag naar 6624

BE : 0€/SmsIN, 2€/SmsUit

DIT IS GEEN ABONNEMENTSDIENST

Maxmaal 2 betalende smsjes terug

Om geen smsjes meer te krijgen stuurt u STOP naar 6624 (Belgie) of 4004 (Nederland)